Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya Teatre Nacional de Catalunya

Teatre Nacional de Catalunya

 

El Teatre Nacional de Catalunya està concebut com un temple, símbol cultural per a la ciutat de Barcelona. El volum principal de l'edifici allotja, sota un únic sostre metàl·lic a dues aigües de 56 m. de llum sostingut per dos columnates, un ampli hall d'entrada i la gran sala de representacions, veritable cor del teatre. A la façana principal, la transparència permet la visió del hall des de l'exterior i està presidida per una escalinata, apta per a representacions a l'aire lliure, davant de la nova Plaça de les Arts.
 
Programa: Teatre clàssic de 900 places, teatre experimental de 400 places, teatre a l'aire lliure, taller de decorats, camerinos, oficines, bar i restaurant.
 
RICARDO BOFILL - TALLER DE ARQUITECTURA