Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes Casa a Pedralbes

Casa a Pedralbes

 

Ens vàrem proposar d'organitzar el programa d'aquest habitatge en dues àrees ben diferenciades. Una àrea per a les zones de relació: hall, sala d'estar, estudi, menjador, cuina, servei... i una altra zona més domèstica i privada amb els dormitoris i banys, que es completa amb diversos porxos i una piscina descoberta.
 
Les dues zones les hem situat a dos nivells diferents a base d'aprofitar el fort pendent natural del terreny. Es sobreposen solament en una petita àrea en la que hem situat les escales, un muntacàrregues, i un celobert per ventilar.
 
El jardí s'escalona formant diverses plataformes, de tal manera que tots els espais interiors tenen sempre relació amb un espai exterior en la seva mateixa cota de nivell. Aquesta situació permet una gran simplicitat de relació interior-exterior tan pròpia de la "domus romana", que era una exigència primordial del client.
 
CIRICI-BASSÓ Arquitectura