Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme Casa al Maresme

Casa al Maresme

 

Aquesta casa, projectada inicialment com a residència d'una família, ha estat sotmesa, amb posterioritat, a diverses ampliacions i l'ajardinament de l'espai exterior que l'envolta i que inicialment no es varen contemplar per no sobrepassar un pressupost limitat.
 
No s'ha construït cap mena de separació arquitectònica entre la zona que s'utilitza com a jardí privat, i la resta de la propietat d'ús agrícola. Tot el programa es desenvolupa en una sola planta en forma de T, amb els braços orientats envers el Sud. La façana està protegida del sol de l'estiu per un porxo de coberta en pendent, que és la perllongació de la coberta a dues pendents de teula de tota la casa.
 
Està construïda a base de dos fulls de parets de maons, l'exterior de color natural i l'interior pintat de blanc. La coberta de teules, es recolza sobre bigues de fusta, que a la vegada, es recolzen sobre la paret interior de maons.
 
Cambres de bany i cuina estàn recobertes, parcialment, amb peces trencades de marbre.
 
PEP BONET i CRISTIAN CIRICI - Studio PER