Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona Disseny Hub Barcelona

Disseny Hub Barcelona

L’edifici, es composa de dues parts: una subterrània (aprofitant el canvi de nivell provocat per la urbanització de la plaça de les Glòries) i una altra que emergeix sobre el nivell +14,50 m. Aquesta última és un paral·lelepípede tallat en biaixos amb la mateixa amplada que el carrer Àvila, de manera que fa de final i d’indicador de les relacions Eixample-plaça sense tancar les vistes del gran parc central. La coberta del subterrani té el tractament i l’ús d’espai públic, relacionat, per tant, amb el futur projecte de la plaça de les Glòries. La catifa verda és un dels components primordials i s'ha fet amb elements naturals que garanteixen la sostenibilitat i el fàcil manteniment. El grafisme lluminós i la pèrgola complementen la plaça urbana situada a l'altra banda de l'edifici, al costat de l'Avinguda Meridiana. El bar restaurant s’exterioritza al nivell +6,98 m. i ofereix un atractiu a l’espai públic. El llac és un subratllat compositiu que relaciona els diversos nivells. L’Institut Català d’Energia (ICAEN), un cop processat l’edifici, ha emès el certificat de qualificació energètica amb una classificació A.

MBM Arquitectes