Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra

Comissaria Centrals dels Mossos d'Esquadra

Es tracta de l’edifici que ha d’allotjar una Comissaria de Policia (Mossos d’Esquadra) i les oficines del Servei Català de Trànsit. Està ubicat a la plaça d'Espanya, en el punt de creuament de la Gran Via i del Paral·lel, dues vies importants de l’Eixample. La proposta es basa en dos cossos autònoms, alineats cada un d’ells a les dues avingudes perimetrals i un espai central que actua de gran vestíbul de recepció. Les façanes s’estructuren amb un sistema modular que permet modificar-se segons la variació de necessitats internes. Sobre aquesta modulació s’estenen unes faixes contínues de plaques fotovoltaiques.

L’emplaçament és molt significatiu i serà motiu d’una reconsideració urbanística de tota la plaça d’Espanya.

 

MBM Arquitectes