Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia

Remodelació i Ampliació de la Seu del Districte de Gràcia

L’ampliació de la Seu del districte de Gràcia consisteix en un nou edifici que dóna façana al carrer Francesc Giner, i que ¡ només es relaciona amb l’antic edifici per l’interior.
 
La connexió dels dos edificis es realitza a través del pati central de la Seu, que es converteix en el centre, referent i distribuïdor de la gent cap a les oficines, la sala d’actes, i els despatxos representatius. Aquesta ampliació i la rehabilitació d’un altre edifici que dóna al carrer Mozart es fan per centralitzar els serveis que l’Ajuntament ofereix als ciutadans.
 
Es rehabilita també l’antiga Seu, convertint el pati en el centre. Despullant els arcs d’antigues motllures, adequant paviments i revestiments. S’unifiquen materials en la rehabilitació i en la nova construcció, intentant crear un espai que estigui a l’alçada de la representativitat de l’edifici on es troba.
 
ZFC arquitectes