Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors Casa Verge de les Dolors

Casa Verge de les Dolors

El projecte consisteix en la rehabilitació de la vivenda i la construcció d’un annex al pati, on té previst l’ús de cuina, garatge i terrassa.
 
Es treballa el pati com un únic espai, compartimentat per uns paraments metàl·lics que llisquen per les guies i tanquen o obren diferents zones. De manera que el pati es pot convertir tot en cuina, o tot en garatge, o tot en porxo, o per parts. El ¡¡ tancament d’alumini i vidre de la cuina es pot eliminar completament corrent les fulles a cada banda, deixant la cuina a cobert però completament a l’exterior. La construcció de les cobertes s’ha realitzat amb estructura metàl·lica, xapa col·laborant, llosa de formigó i acabat enjardinat. Els paraments metàl·lics que separen espais també tamisen la llum, i corren motoritzats per les guies de sostre i terra.
 
ZFC arquitectes