Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música Conservatori i Auditori Municipal de Música

Conservatori i Auditori Municipal de Música

L’edifici està situat en l’extrem d’un petit parc. És un cos compacte que, a la planta baixa, fora dels quatre patis que s’hi obren, ocupa tot el solar.

 

El conservatori i l’auditori poden funcionar amb independència. Planta soterrani: instal·lacions, camerinos i aules de percussió. Planta baixa: les aules i les zones comunes del conservatori i dos auditoris per a quatre-centes i cent persones, foyer i bar. Planta primera: aules d’assaig del conservatori i el segon foyer de l’auditori.

 

Les solucions constructives vénen donades principalment per les exigències acústiques. Es tracta que qualsevol departament on s’hi faci música estigui en flotació respecte l’estructura de l’edifici i respecte a les seves peces veïnes. És una Caixa de pantalles i lloses de formigó armat i pilars metàl·lics. A l’interior els materials clars: marbre blanc i fusta d’auró.

 

PAU PÉREZ JOVÉ