Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña Apartaments Cala Viña

Apartaments Cala Viña

Situats a l’extrem nord-est de la urbanització del cap de Salou, el conjunt d’apartaments de Cala Viña gaudeix d’una immillorable posició topogràfica sobre el paisatge. El conjunt es constitueix, en una primera etapa, de dues sèries d’edificis desencaixats que alberguen dos apartaments a cada nivell. Tots aquests petits edificis s’uneixen entre si mitjançant un sistema de passarel·les i escales que salven les tres altures del conjunt.

 

En el centre del complex s’ubiquen els aparcaments i les zones comunitàries. Tots els apartaments s’orienten favorablement i gaudeixen de les vistes llunyanes.

 

Els apartaments estan destinats principalment a passar les vacances. Aquests, de mínimes dimensions, s’organitzen amb els mateixos elements. Un accés central distribueix un dormitori i una sala-menjador amb un petit nucli de serveis. El ritme del conjunt s’aconsegueix desplaçant subtilment cada un dels edificis i alternant la composició dels balcons a les façanes principals. Possiblement és el tractaments extremadament curós d’aquestes (les principals amb una marcada composició horitzontal i les del darrere amb una rugosa textura) i dels interiors el que sorprèn més. En una segona etapa es va construir l’hotel que configura definitivament el conjunt de vacances.

 

“L’Arquitectura del Sol” _COAC