Botiga de Mobles Pilma Botiga de Mobles Pilma Botiga de Mobles Pilma Botiga de Mobles Pilma Botiga de Mobles Pilma Botiga de Mobles Pilma

Botiga de Mobles Pilma

A partir d’un volum prefixat, la intervenció es centrà en el disseny de l’edifici d’acord amb les següents decisions: la planta superior és de murs cecs, exceptuant una estreta franja contínua de blocs de pavés en l’entrega de les parets amb el cel-ras; els mobles poden recolzar-se contra les parets i la llum rasant no perd continuïtat en difuminar-se pel sostre.

 
La planta baixa és un gran aparador vidriat, protegit del sol i de la pluja per un tendal continu de lames d’alumini.
 
La planta soterrani, que s’obre a un futur centre comercial en l’interior d’illa, es descobreix des del carrer a través d’un forat realitzat al forjat de planta baixa. Una escala linial, amb grans penetracions als forjats, comunica física i visualment les tres plantes de la tenda.
 
Al centre de l’edifici s’han disposat tots els elements singulars: l’entrada principal, el muntacàrregues vidriat, l’escala d’accés a coberta, la torre de recuperació de l’aire acondiciona i el rètol lluminós de l’empresa.
 
MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES Arquitectes