Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB

Ampliació del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona: Teatre CCCB

L’antic teatre de l’arquitecte Goday de 1912 s’ha remodelat. La resta de dependències s’han ordenat i netejat d’estructures no necessàries.

La façana de la Plaça Joan Coromines, oposada al MACBA, és l’arqueria d’una cara del claustre de l’antiga Casa de la Caritat que està separada del Teatre.

Entre façana i Teatre, s’han organitzat els vestíbuls que, mitjançant escales mecàniques, permeten comunicar nivells, amb un nou soterrani en l’edifici existent del CCCB.

La coberta d’aquest espai trapezoidal engloba ara la façana sud del Teatre, que és igual a la façana nord del Carrer Valldonzella, construint una fusió més unitària de volums.

Dins la geometria dels arcs de la façana del claustre, hi ha noves obertures en les que s’entrellegeixen les lletres CCCB, que donen llum i vistes a l’interior dels vestíbuls, amb talls inesperats.

 

MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES Arquitectes