Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill Casa Bofill

Casa Bofill

 

Casa d'estiueig construïda al voltant d'una antiga casa de camp en ruïnes. Tota la casa i la decoració exterior estan construïdes en gres fosc. El conjunt es compon de diversos pavellons orientats entorn d'un espai exterior central on hi ha la piscina i el menjador com a pavelló independent.
 
L'edifici principal és la casa dels propietaris, de tres plantes i formada per dos volums que es converteixen en tres en les plantes inferiors. Els cinc mòduls restants de 3 x 6 x 6 m són els dormitoris de familiars i convidats i la cuina.
 
El conjunt s'aixeca sobre una plataforma rectangular, en una clara coincidència amb el stilobatos d'un temple grec o la base del pavelló de Barcelona de Mies van der Rohe.
 
RICARDO BOFILL - TALLER DE ARQUITECTURA