Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació

Palau de la Música Catalana: Rehabilitació i Ampliació

El nostre treball va consistir a rehabilitar, modernitzar i ampliar aquesta joia universal d'arquitectura Art Nouveau: l'auditori aixecat el 1906 per Domènech i Montaner i que des d'aleshores no ha deixat de funcionar amb aquesta finalitat. En la primera fase, que es va perllongar durant bastants anys, vam restaurar parts molt danyades del vell edifici i el vam dotar de serveis sanitaris, d'accessibilitat, de seguretat i de confort imprevisibles cent anys enrere. Però l'aportació més significativa va ser aprofitar part del solar de l'església inacabada veïna per obrir el possible el pati, fins llavors sempre ocult i sorprenentment resolt per Domènech amb una riquesa similar a la de les façanes principals i aconseguir, així, un nou accés al Palau. En l'ampliació situada al costat del escenari vam col·locar serveis per als artistes: sala d'assajos, vestuaris, camerinos, biblioteca...

 

OSCAR TUSQUETS BLANCA