Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina

Parvulari de l\'Escola Torre Balldovina

 

Un petit parvulari havia de construir-se al reduït pati de jocs d'una escola pública a la perifèria metropolitana. El projecte proposa construir en alçada tancant el jardí per la seva façana posterior de manera que quedés reduït el mínim possible. En aquest punt i donat que la parcel·la es troba en un xamfrà residencial irregular, entre una mitjana alta i un espai verd esportiu privat no construïble. Es proposa una disposició aterrassada, de manera que les aules tinguin una sortida assolellada a l’exterior amb vistes sobre els arbres veïns. La  mitjana queda coberta i el xamfrà, complert amb un final digne ja que no pot arribar a tancar-se sobre si mateix.
 
El conjunt es valora construint una coberta lleugera unitària que li dóna escala i aparença d’edifici públic –ajuda també el rellotge, a més d’oferir una agradable terrassa coberta i a l'ombra pels jocs–.
 
BACH-MORA Arquitectes