Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill Poliesportiu Perill

Poliesportiu Perill

 

La falta d'espai al cèntric barri de Gràcia a Barcelona, donava peu a aquesta proposta d'edifici poliesportiu desenvolupat en alçada. La possibilitat d'ús de la coberta del pati interior del xamfrà, a uns sis metres d’alçada per sobre de l'estret carrer, li afegeix complexitat.
 
L'edifici juxtaposa racionalment els variats usos verticalment: de menor a major llum estructural, de menor a major necessitat de llum natural i de major a menor afluència d’ús. La voluntat de traduir, en un episodi d’arquitectura, la relació de tots els diversos espais origina l'aparició d'una generosa escala plena de llum natural sobre un alt mur d'enrajolat blanc que transcorre entre el vestíbul i el pati central exterior, on s'obre la piscina.
 
BACH-MORA Arquitectes