Casa Garcini Casa Garcini Casa Garcini Casa Garcini Casa Garcini Casa Garcini Casa Garcini

Casa Garcini

 

Situada en un passatge al barri del Guinardó a Barcelona, haviem de cenyir-nos a les dimensions de les altres cases en filera. L'espai de planta baixa l'ocupen un ampli vestíbul i la sala d'estar, ambdós amb grans finestrals que donen als jardins. Els separem mitjançant un moble blau, lleuger, sense donar la sensació de tancament; per facilitar aquesta permeabilitat, consta d'una porta i una vitrina de vidre, relacionant visualment els dos espais.
 
A la planta pis, una finestra correguda amplia els espais, força reduïts. Aconseguir el màxim espai en una superfície de 8x7 m va ser el plantejament principal a l'hora de projectar l'habitatge. Un solàrium de fusta tractada i una piscina de gresite ocupen la planta terrat.
En façana, s'ha utilitzat l'estuc venecià tot combinant-lo amb la fusteria d’alumini a les finestres i persianes. Els paviments són de pedra artificial.
 
MORA-SANVISENS Arquitectes Associats