Habitatges Lloret de Mar Habitatges Lloret de Mar Habitatges Lloret de Mar Habitatges Lloret de Mar

Habitatges Lloret de Mar

 

Degut a una ordenança municipal força especial, el projecte ha de combinar alçades molt diferents. Aquest fet constitueix un risc i unes tensions estètiques importants; implicant una dualitat d'edificis i arquitectures.
 
El cos baix de l'edifici recull l'alçada dels habitatges del casc antic de LLoret. Es revesteix de pedra artificial i es marca la continuïtat de la cantonada amb una horitzontalitat molt marcada. El cos alt té un tractament i una composició molt diferent, utilitzant la finestra correguda per donar modernitat al conjunt. La paret és estucada en ocre i provoca una pell més tensa i lleugera. L'escala de veïns és l'element que reconeix les set plantes alhora i s'integra, en la part interior, a la intersecció dels dos cossos. S'ha projectat en estructura metàl·lica i elements lleugers per oferir un aspecte de transparència.
 
La intenció era fer una obra interessant i, alhora, comercial. Els interiors, sense ser luxosos, es tracten amb materials unitaris i amb els colors de les vacances. Tot plegat fa de l’edifici una oferta comercial molt diferent a la que normalment s'ofereix en aquest tipus de promocions.
 
MORA-SANVISENS Arquitectes Associats