Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina Conjunt Escolar l'Alzina

Conjunt Escolar l'Alzina

 

Grup escolar que inclou totes les etapes, de parvulari a secundaria. Se situa en una illa de cases irregular, estructurada en pavellons, tres dels quals es mantenen en el nou projecte. Com entre ells han crescut arbres esplèndids, es respecta l'organització aïllada sobre l'eix principal i s'allibera un espaiós jardí.
 
Un dels nous edificis té façana al carrer i absorbeix la irregularitat del solar, de manera que fa de teló de fons del segon, més aïllat i definit amb precisió per les dimensions de les dues pistes esportives de la coberta.
 
L'estructura és de formigó armat i el totxo cobreix les façanes i forma les divisions i espais interiors. A les finestres s'adopta la solució de parteluz que permet amagar les guies de dues persianes enrotllables, necessàries per les seves dimensions, així com els muntants centrals de les fulles. D'aquesta manera, s'insinuen canvis d’escala en la fenestració.
 
BACH-MORA Arquitectes