Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira

Adecuació dels Entorns del Túnel de la Rovira

 

El viaducte que flotava entre els edificis d'habitatges i l'espai públic de la Ronda del Guinardó s'ha enderrocat.
Els vianants i els espais verds i de joc són ara protagonistes per davant dels cotxes. S'ha reorganitzat el trànsit rodat.
S'ha donat un tractament de passeig d’usos mixtes a la part alta del mur que abans sostenia el viaducte.
El mur és ara de verds de ceràmica que insonoritzen i del que hi pengen plantes.
Ascensors, escales mecàniques i rampes faciliten la circulació dels veïns per salvar els grans desnivells topogràfics.
 
MARTÍNEZ LAPEÑA-TORRES Arquitectes