OBRES

 

Massip-Bosch, Enric

Doctor Arquitecte per l’ETSAB-UPC BarcelonaTECH. Col·legiat al COAC. Investigador amb grau, UPC. Professor lector AQU. Professor Associat del Departament de Projectes Arquitectònics—UPC. Cofundador i membre dels grups de recerca de la UPC Arquitectura actual, construir avui, aprendreavui i Transformacions contemporànies: casa, ciutat, paisatge. Professor del Màster Arquitectura i crítica-UPC. Professor convidat a escoles de diverses parts del món, ha donat conferències i participat en seminaris a Barcelona, Madrid, València, Saragossa, Sevilla, Valladolid, Mérida, Vigo, Tòquio, Kawasaki, Chiba, Kyoto, Shanghai, Buenos Aires, Rosario, Rafaela, Nova York, Miami, Budapest, Amsterdam, Maastricht, Viena, París, Bèrgam, Milà, Piacenza, Pescara, Venècia, Roma, Gènova, Matera, Porto, Bucarest, Izhvesk, Sant Petersburg i Moscou.

 

És cofundador i Director del Màster de Disseny Urbà Building the City Now, desenvolupat a Barcelona i Sant Petersburg (Federació Russa) des del 2014, acreditat per la Universitat Politècnica de Catalunya-BarcelonaTECH.

 

Membre fundador del Barcelona Chapter del Council on Tall Buildings and Urban Habitat. Actualment és Membre de la Comissió d’Urbanisme i Territori de l’Associació 22@Network, Membre del Comité di Dottorato in Progetazione - Politecnico i Milano, Milà (Itàlia), i dels Advisory Board del  bibc-barcelona international business club i del grupo level capital. Ha estat membre de la Comissió d’Avaluació de la Recerca Científica—UPC i de l’Agenzia Nazionale Italiana di Valutazione del Sistema Universitario e della Ricerca (Govern Italià). Ha estat Membre del Consell Consultiu d’Hàbitat Urbà de l’Ajuntament de Barcelona (2011-2015).