VISITA #1 | Taller de Arquitectura – Ricardo Bofill

El passat 16 de maig vam inaugurar una de les activitats que més ens interessen i que, de fet, va ser l’embrió del que actualment és Arxius. Proposem visitar obres que han caigut en l’oblit o no tan conegudes per a un públic general, però que, al nostre parer, segueixen sent de gran interés i mereixen atenció a dia d’avui. El Taller de Arquitectura de Ricardo Bofill ens va semblar l’exemple perfecte d’una obra sorprenent i amagada, plena de matissos que només el directe ens podria permetre comprovar. Us mostrem a continuació el reportatge que el nostre fotògraf col·laborador, en Felipe Ugalde, ens ha cedit generosament

Volem destacar la gran resposta de públic, que ràpidament va omplir les 60 places disponibles per a la visita. Animem als que vau venir i a aquells que vau quedar fora a apuntar-vos a la propera visita que estem organitzant. Agrair finalment a la Mariana Delás, Suchi Vora i a tot l’equip del Taller de Arquitectura per les facilitats que ens van posar per realitzar la visita.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>