Puff Puff

Puff

Seient múltiple informal que ens mostra la civilitat dels salons burgesos. Dóna un toc de confort a l'espai públic, a les habitacions exteriors de la ciutat.


Aquests elements formen part d'un conjunt de seients múltiples Fòssils urbans o sèrie de taules, en el sentit megalític del terme, que serveixen tant per seure com per fer els deures, deixar les motxilles o les compres, que remeten a la dimensió de la natura ancestral, el món dels fòssils i de les petxines.

Pensades per ser inserides en parcs naturals o idònies per moblar places, bulevards, o espais públics de la ciutat racionals que necessitin un contrapunt de naturalitat. Sofàs a l'aire lliure o en espais interiors d'àmplies dimensions, com poliesportius, sales d'exposicions i grans equipaments, així com mercats o halls.


Hi ha dos tipus d'elements contraposats pel que fa a la distribució de la seva massa produint camps magnètics antagònics, els elements compactes o centrípets i els elements centrífugs o oberts a l'entorn.

Aquests elements per la seva forma, dimensions i materials ens recorden el món animal (cargol), als ambients minerals (desert), als objectes volants (boomerang) i moblen les places com habitacions exteriors (puff, èxtasi). Les seves superfícies, llises o rugoses, de corbes sinuoses o amb angles punxants, de colors terrosos o brillants ens alerten els sentits.

 

ARRIOLA&FIOL Arquitectes