OBRES

 

Flores & Prats

Flores & Prats és un estudi d’arquitectura establert a Barcelona el 1998 per Ricardo Flores i Eva Prats, dedicat a la confrontació de la pràctica acadèmica i teòrica amb el disseny i la construcció. L’estudi està involucrat en diversos tipus de projectes, especialment per a l’Administració Pública a través de concursos oberts. Aquests inclouen edificis públics i residencials, així com espai públic i disseny d’exposicions per a institucions i museus importants, que inclouen la Fundació Tàpies, la Fundació Miró i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.
 
L’estudi ha obtingut diversos premis, ha format part del Wallpaper* Directory of Emerging Architects 2007 i ha estat seleccionat per al Premi Mies van der Rohe d’Arquitectura Contemporània (2005). També ha estat finalista a la IV Bienal Iberoamericana de Lima 2004, a la Bienal de Arquitectura Española 2011 i als Premis FAD 2006 i 2011. El 2009 van obtenir el Grand Award for the Best Work in Architecture al Summer Show de la Royal Academy of Arts de Londres, i el 2011 l’International Award Dedalo-Minosse pel seu treball al New Campus and Headquarters de Microsoft a Milà.
 
Actualment estan completant la construcció del Centre Cultural Palau Balaguer a Palma de Mallorca, i a Barcelona han guanyat el concurs pel nou teatre Sala Becket / Obrador Internacional de Dramaturgia.
 
Paral·lelament a la seva pràctica professional, Eva i Ricardo són professors de Projectes a l’Escola d’Arquitectura de Barcelona.