OBRES

 

MESURA

Liderat pels seus cinc socis, MESURA compta amb una àmplia varietat de professionals que inclou arquitectes, enginyers (industrials i d'edificació), dissenyadors gràfics i paisatgistes. Tots ells mantenen un alt nivell formatiu que els permet adaptar-se i afrontar cada projecte com un nou repte al servei dels clients, sense oblidar mai l'aprenentatge que de cada un dels projectes es desprén. Apostem per una arquitectura avantguardista que dóna cabuda a les últimes solucions constructives, a la sostenibilitat i al respecte per l'entorn.
 
 
Tot i competir amb les grans firmes internacionals, MESURA ofereix un gran avantatge enfront d'aquestes: el tracte personal i més proper amb els socis, involucrant-se en cada un dels projectes per més petits que siguin, el que assegura la supervisió d'experts sempre al servei dels clients.
 
 
La nostra firma està ubicada a Barcelona (Espanya), on va ser creada. La ciutat, model internacional d'arquitectura contemporània i sostenible, influeix positiva i activament en la nostra visió i serveix de base i model en el nostre procés creatiu.
 
 
Tot i ser local, l'objectiu d'MESURA és internacional. Per això, també està present a Croàcia, Turquia i Aràbia Saudita, i s'estructura de tal manera que pugui mantenir entre aquestes seus un flux de comunicació constant durant el procés de disseny. L'equip executiu de MESURA està format pels seus socis, així com pels responsables de cadascuna de les quatre delegacions internacionals, que es concreten en la figura d'Associate Partners. Cadascun d'ells compta amb una gran experiència en la pràctica professional i comparteix la visió arquitectònica i els valors de MESURA.
 
 
La Junta de Disseny es reuneix setmanalment per posar en comú els projectes que s'estan duent a terme simultàniament. Un fet que assegura el contrast d'informació i la supervisió conjunta entre els socis i la resta de l'equip. Serveix també per a enriquir cada un dels projectes entre si i aprendre de les lliçons i experiència de la signatura. L'equip tècnic compta amb directors de projecte / equip, arquitectes ajudants i consultors específics. A més, l'empresa es recolza en un valuós equip de suport administratiu, financer, gràfic i d'experts en comunicació.