OBRES

 

SCOB Arquitectura i Paisatge

Sergi Carulla i Oscar Blasco són arquitectes i paisatgistes, en 2005 funden l'estudi SCOB. Els dos han treballat com a responsables de projectes urbans en diverses administracions públiques. Imparteixen classes en el Màster d'Arquitectura del Paisatge de la UPC de Barcelona i de Milà. Actualment treballen en la recerca sobre el paisatge ampliada a altres formats, com el curtmetratge documental.

 

Els seus treballs han obtingut reconeixement internacional en premis, concursos i revistes especialitzades. El 2015 i 2016, Scob va guanyar, pel seu projecte de reforma i ampliació de la Marina Port Vell de Barcelona, la categoria principal dels premis internacionals FX Awards i la categoria Marines & Ports, dels A + Architizer Awards, respectivament.


A la fi de 2017, els seus projectes Parcs esportius urbans a Barcelona van ser guardonats amb l'OIC/IAKS Award, el premi internacional d'arquitectura més important per a instal·lacions esportives, recreatives i d'oci, atorgat pel Comitè Olímpic Internacional. Durant els últims anys, aquests projectes han estat seleccionats per a diverses exposicions a França, Suïssa i Espanya.